lördag 22 december 2012

Decemberkyla

Körde upp till Älvsbyn idag för att sköta min brors barn. Prickade in tror jag den kyligaste dagen i December. Till och med rutorna på bilen frös igen medan vi körde och närmade oss Äbyn =)




Hjälpte till att sätta ihop ett pepparkakshus som John fick frihet att dekorera. Sen spelade vi massa roliga sällskapsspel. Nåt spökspel, Labyrint och Blokus.




Hittade en fin färgglad gran några hus bort.

Jättefin aftonrodnad på domedagen 2012.12.21

4 kommentarer:

  1. Tack för hjäpen syster (och mor), ovärderligt då det kör ihop sig. Snyggt hus blev det och mössan på John är som vanligt lite för stor, går omkring med den var och varannan dag hemma.

    Har just också bestämt mig för att beställa kameran jag suktat efter sedan september, fick sista inspirationen av dina bilder

    Ps. Bara så du vet så går inte tempen längre ner än -30 oavsett hur kallt det blir runt japanska bilar. Jämför mot din traktor så får du se...

    SvaraRadera
  2. Men ni har ju fläkten på minst läget, tips att öka den eller åtminstonde köra på auto läget...sbs

    Syns på julaftons morgonen för promenad, hoppas lite svalare

    SvaraRadera
  3. Hej, sitter o kollar mkt på bloggen ikväll, vet ej heller om du kommer att läsa de nångång? Men men hur som helst, skulle jag precis skreva de Stefan oxå skrivit.
    Eftersom jag tog Birgits bil till jobbet o de i princip ingen fläkt var på, så blev rutorna fria av mer blåst =)

    SvaraRadera
  4. Hej Eva. Jo jag laser alla kommentarer. Har mailutskick varje gang nagon skriver. Vi hade flakten hogre innan, men drog ner den da vi kom fram pa Garvarvagen da jag skulle ta kort :)

    SvaraRadera